Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Onze beleggingsprojecten:

Nieuwe beleggingsmogelijkheden ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en beleggingsmogelijkheden? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over komende beleggingsprojecten en andere actualiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuws vanuit ZIB

Investeren in private equity? Nieuw project nu open voor inschrijving!
Gepubliceerd op: 21-01-2022

Project Private Equity V nu open voor inschrijving. Lees hier alle informatie over dit project, waarbij deelgenomen kan worden d.m.v. Obligaties.
Lees Meer

ZIB Crowdfunding voor derde keer op rij award gewonnen
Gepubliceerd op: 14-01-2022

Met trots kunnen wij melden dat ZIB Crowdfunding voor de derde keer op rij de crowdfunding award 'Transparante Portefeuille' heeft gewonnen.
Lees Meer

Vacature stagiair Secretaresse locatie Middelburg
Gepubliceerd op: 07-01-2022

Ben jij op zoek naar een secretariële stageplaats binnen de financiële zakelijke dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees Meer

Terugblik op 2021 met de directie van ZIB
Gepubliceerd op: 23-12-2021

Met de feestdagen en de jaarwisseling in het vooruitzicht blikken wij graag samen met u terug op het afgelopen jaar en kijken wij ook alvast vooruit naar 2022.
Lees Meer

Al ons nieuws

Lees meer

Over ons

Sinds 1999 zijn wij succesvol met innovatieve beleggingsproducten en hebben wij ruim 30 projecten gerealiseerd. Met de hulp van ruim 2.500 investeerders konden wij in de afgelopen jaren voor 900 miljoen euro investeren in diverse projecten door middel van beleggingsfondsen, crowdfunding en de uitgifte van obligaties. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn onze speerpunten. Jarenlange ervaring in investeringen op het gebied van recreatief- en zorgvastgoed, gecombineerd met persoonlijke aandacht voor investeerders is wat ons uniek maakt. Zo kunt u zorgeloos investeren bij ZIB. 

Bekijk ons team

Portefeuillepagina crowdfunding

Wij hechten veel waarde aan transparantie. Daarom maken wij graag onze statistieken en defaultcijfers van ZIB Crowdfunding inzichtelijk voor iedereen. Elke maand wordt de informatie op de portefeuillepagina bijgewerkt. Een overzicht van onze crowdfundingprojecten, verstrekte leningen, de behaalde rendementen en hoe het staat met betalingsachterstanden vindt u op onze portefeuillepagina. Wij zijn trots om te melden dat ZIB Crowdfunding tot op heden 0% betalingsachterstanden heeft. 

Ga naar onze portefeuillepagina crowdfunding