Over ZIB

Een korte kennismaking...

Sinds 1999 hebben we met veel succes vernieuwende beleggingsprojecten uitgevoerd en meer dan 40 projecten opgezet. Dankzij meer dan 2.500 investeerders hebben we de afgelopen jaren ongeveer 900 miljoen euro kunnen investeren in verschillende projecten, met behulp van vastgoedfondsen, crowdfunding en het uitgeven van obligaties. Zo vormen we een solide schakel tussen ondernemers die financiering zoeken en beleggers die rendement op hun vermogen wensen. Wil je voordat je begint met beleggen meer over ons weten of kennismaken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen - we helpen je graag verder! 

Ons team

Bij ZIB werken we in een hecht en enthousiast team. Samen zetten we ons in om mooie beleggingsprojecten op te zetten voor onze investeerders. Onze sterke punten zijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Dat, samen met onze jarenlange ervaring in investeringen, maakt ons echt bijzonder. We stellen ons graag voor!

Nathalie Oosterlinck

Operationeel Directeur

Coos van den Ouden

Directeur

Marianne Voet

Risk Manager

Karin Elenbaas

Financieel Controller

Nicole Gillissen-Matthijsse

Secretaresse - Administratief medewerker

Laura Jansen

Marketing & Communicatie

Nieuwe collega gezocht!

Office-Manager/Compliance Officer
+

Werken bij ZIB

Nieuwe collega gezocht! 
Ben jij nieuwsgierig naar de dynamiek van het werken als Office-Manager en Compliance Officer in de financiële zakelijke dienstverlening? Dan hebben wij de kans voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een Office-Manager / Compliance-officer (38 uur). Je leest de vacature hier.  

Succesvol track record

Om de diverse beleggingsproducten aan te bieden, hebben wij verschillende vennootschappen opgericht. Daarbij stellen we bij de selectie van projecten hoge eisen en werken samen met met gerenommeerde partijen, waarbij we onze focus ligt op samenwerking met deskundige en vakbekwame partijen. Hierdoor hebben we een succesvol track record opgebouwd. Per jaar bieden we een aantal beleggingsprojecten in verschillende soorten vastgoed aan. Wanneer je bij ons investeert, houden wij je graag op de hoogte met nieuwsbrieven en jaarlijkse bijeenkomsten. Zo kun je zorgeloos investeren bij ZIB. Ook deelnemen? Registreer je dan op onze website.

Onze samenwerkende partijen

Maatschappelijk betrokken

Bij ZIB hechten we veel waarde aan betrokkenheid bij wat er in de samenleving gebeurt, zowel op landelijk, regionaal als lokaal niveau. In onze beleggingsprojecten bieden we bijvoorbeeld mogelijkheden om te investeren in maatschappelijk vastgoed.
Bij sponsoring kiezen we ervoor om projecten, bedrijven en verenigingen te ondersteunen die een positieve impact hebben op de maatschappij. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van cultuur, sport of met aandacht voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarnaast zijn we ook regelmatig betrokken bij (lokale) evenementen. Hieronder lees je meer over twee organisaties die we al jaren sponsoren.