Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Nieuws van ZIB

Op de hoogte blijven?

Geen updates missen omtrent actualiteiten, ontwikkelingen over project Noorderlicht, nieuwe beleggingsprojecten en ander nieuws over ons? Meld u dan via onderstaande link aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Impact Coronavirus
Gepubliceerd op: 20-04-2020

Een aantal weken geleden heeft onze regering maatregelen afgekondigd ter beheersing van het coronavirus. De positieve effecten op de volksgezondheid worden geleidelijk aan zichtbaar. De effecten op onze economie worden gaandeweg ook steeds merkbaarder. Graag informeren wij u over de mogelijke gevolgen voor uw investeringen bij ZIB.
Lees Meer

Sparen en beleggen in box 3, hoeveel belasting betalen over uw vermogen?
Gepubliceerd op: 03-03-2020

Bij de belastingaangifte 2019 betaalt u belasting over uw inkomen uit uw vermogen, de zogenaamde grondslag sparen en beleggen uit box 3. In deze blog vertellen wij hoe u uw vermogen kunt berekenen en waar u op moet letten bij de belastingaangifte 2019.
Lees Meer

Invoering van het UBO-register opnieuw uitgesteld
Gepubliceerd op: 02-03-2020

Het UBO-register is een openbaar register dat binnenkort in werking zal treden. De verwachting was dat het wetsvoorstel na goedkeuring door de Tweede Kamer snel door de Eerste Kamer zou worden aanvaard. Echter, door de onrust in het bedrijfsleven en bij maatschappelijke organisaties over de privacy van de UBO’s, overweegt de Eerste Kamer om een aanvullend onderzoek uit te voeren.
Lees Meer

Advies Wouter Bos: bouw meer huisvesting voor ouderen
Gepubliceerd op: 24-01-2020

Eind 2018 heeft het kabinet de commissie Toekomst zorg thuiswonende ouderen ingesteld. Met als opdracht advies te geven over wat er nodig is om de zorg voor thuiswonende ouderen ook in de toekomst op peil te houden. Onlangs is het rapport aangeboden en de commissie adviseert hierin onder andere om te investeren in geschikte woningen voor ouderen.
Lees Meer

Crowdfunding Awards 2019: prijs voor transparante portefeuillepagina!
Gepubliceerd op: 22-01-2020

Voor het tweede jaar op rij presenteert CrowdfundingCijfers.nl de Crowdfunding Awards. Ook voor 2019 hebben wij weer een award ontvangen: de award voor ‘’Transparante portefeuille 2019’’. Lees verder over wat deze award betekent.
Lees Meer

Een terugblik op 20 jaar ZIB met Nathalie Oosterlinck
Gepubliceerd op: 18-12-2019

Nathalie Oosterlinck, Operationeel Directeur bij ZIB, is al een groot deel van de 20 jaar betrokken bij ZIB. Hoe kijkt zij terug op de afgelopen jaren? En wat maakt het werken bij ZIB zo uitdagend? Lees het in het interview.
Lees Meer

Waar gaan ouderen straks wonen?
Gepubliceerd op: 18-11-2019

Het gebrek aan passende woningen voor ouderen wordt steeds groter. De vergrijzing in Nederland neemt toe en het verzorgingstehuis bestaat niet meer. Wanneer iemand te oud wordt voor zijn of haar eigen huis, is het niet eenvoudig om de overstap te maken naar een tehuis. Wat zou een passende tussenstap kunnen zijn?
Lees Meer

Investeren in private equity krijgt opnieuw veel interesse
Gepubliceerd op: 31-10-2019

Na een succesvolle plaatsing van Private Equity I, zijn wij 16 oktober 2019 gestart met project Private Equity II. Er is opnieuw veel interesse in indirect investeren in private equity.
Lees Meer