Terug

Project Moerdijk Housing nu open voor inschrijving

Update 3 oktober 2023

De inschrijving voor het project is op 3 oktober 2023 om 11.45 uur gesloten.

Indien je op de reservelijst wilt worden geplaatst, kun je hier klikken. De reservelijst gaat op volgorde van datum aanmelding. Je ontvang van ons per e-mail bericht als er nog ruimte is om deel te nemen in het project.

22 september 2023

Op zoek naar rendement?

Ons nieuwe Project Moerdijk is open voor inschrijving. Bij dit project kun je indirect investeren in nieuw vastgoed dat verhuurd wordt voor de huisvesting van maximaal 300 Oekraïense ontheemden. Deelname is mogelijk vanaf € 1.000 en je ontvangt 6,0% rente per jaar over je investering. Meer informatie met betrekking tot het project lees je op de projectpagina.

Waar investeer je in?

De Uitgevende Instelling, XXI-VG B.V., heeft een herfinanciering nodig voor het vastgoed in de gemeente Moerdijk. Ze geeft hiervoor 49.950 verhandelbare obligaties ad. € 100 uit, in totaal € 4.995.000. Het volledige bedrag van de uitgifte wordt door de uitgevende instelling gebruikt voor de herfinanciering van het vastgoed: drie moderne, duurzame en modulaire appartementsgebouwen, wordt voor 10 jaar verhuurd aan de gemeente Moerdijk voor de tijdelijke opvang van maximaal 300 mensen uit Oekraïne die ontheemd zijn. Elke appartementsgebouw heeft 16 appartementen waar 4 personen kunnen wonen en daarnaast 14 studio’s voor twee personen. Alle appartementen en studio’s zijn gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. De locatie is gerealiseerd in een parkachtige omgeving en is in het voorjaar van 2023 in gebruik genomen. Het gehele vastgoed is voor 10 jaar verhuurd aan de gemeente Moerdijk.

Kernpunten Moerdijk knipsel

*Rente op jaarbasis voor belasting. De waarde van je investering kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Meer informatie?

Om je meer informatie te verstrekken over Project Waalwijk hebben wij een video opgenomen. Hierin vertellen we je graag meer over de kernpunten van Project Moerdijk Housing, de structuur van het project, de risico's en de zekerheden. Onderstaand kun je de video bekijken.

Wil je inschrijven?

Geïnteresseerden kunnen zich gedurende de inschrijfperiode inschrijven tot en met 24 oktober 2023, of zoveel eerder als het project volgeschreven is. Deelname is al mogelijk vanaf € 1.000 (10 Obligaties van elk € 100 per stuk) en daarna in stappen van € 500. Let op: de inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst van de volledige inschrijfdocumentatie. Via onze website kun je gemakkelijk online inschrijven of een account aanmaken, in het geval je deze nog niet hebt. Een digitale inschrijving kan snel worden verwerkt. Het is ook mogelijk om de inschrijfdocumenten in te vullen en ondertekend naar ons toe te sturen (Poelendaelesingel 12, 4335 JA Middelburg of info@zibinvestments.nl).

Online inschrijven

Risico’s

Voor dit project is een kredietscore en risicokwalificatie opgesteld. De kredietscore is 2,30 en de risicokwalificatie is ‘laag’. De risico- analyse bestaat uit het verzamelen en beoordelen van informatie over de Uitgevende Instelling omtrent de investering met betrekking tot financiële factoren en niet-financiële factoren. Op de projectpagina lees je de toelichting op deze berekening. De aanbieding van Project Moerdijk Housing is bestemd voor Investeerders die een deel van hun totale beleggingsportefeuille wensen te beleggen in verhandelbare Obligaties. Het is in het algemeen belangrijk dat de Investeerder zich bewust is dat beleggen risico’s met zich meebrengt. Alleen met een goed inzicht in de risico’s die het rendement en de waarde van de belegging kunnen beïnvloeden, kan de Investeerder een verantwoorde beleggingsbeslissing nemen. Alle risico’s staan uitgebreid beschreven in deel C, Risicofactoren, van het Blad met essentiële beleggingsinformatie.

Vragen?

Moch je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben over investeren door middel van verhandelbare obligaties in dit project, dan kun je gerust contact met ons opnemen via 0118 - 65 22 70 of info@zibinvestments.nl. Wij helpen je graag!