Terug

Project Van der Valk Solar Bonaire nu open voor inschrijving

2 februari 2023 

Update: op 24 februari 2023 is de inschrijving voor project Van der Valk Solar Bonaire succesvol gesloten. De obligaties zijn per 1 maart 2023 uitgegeven.

Op zoek naar rendement? 
Ons nieuwe project Van der Valk Solar Bonaire is open voor inschrijving. Hierbij heb je de mogelijkheid te beleggen door middel van verhandelbare obligaties. Je investeert hierbij indirect in de aanschaf en exploitatie van zonnepanelen voor het Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire. Deelname is mogelijk vanaf € 5.000 en je ontvangt 5% rente per jaar over je investering. Meer informatie met betrekking tot het project lees je op de projectpagina.

Waar investeert u in?
De uitgevende instelling Bonaire Blue Energy B.V. zal door middel van uitgifte van de obligaties € 3.000.000 ophalen. De uitgifte wordt begeleid door de crowdfundingdienstverlener ZIB Beleggingsonderneming B.V. Het volledige bedrag van de uitgifte wordt door de uitgevende instelling gebruikt voor de aanschaf en exploitatie van 1.800 zonnepanelen en een accusysteem voor de opslag van zonne-energie voor het Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire op het Caribische eiland Bonaire. De op te wekken energie zal volledig worden afgenomen door het resort. De Uitgevende Instelling zal de exploitatie en het onderhoud van het zonnepark verzorgen. Het resort is al sinds de oprichting in 1995 in eigendom van de familie Van der Valk. Enige jaren geleden is besloten tot het renoveren, upgraden, verduurzaming en het uitbreiden van het resort. Als onderdeel van de verduurzaming van het resort wordt er nu geïnvesteerd in zonnepanelen en energieopslag met als doel om het gehele complex in de toekomst duurzaam en zelfvoorzienend.

Kenmerken project Van der Valk Solar Bonaire
Kenmerken Van der Valk Solar Bonaire

*Rente op jaarbasis voor belasting. De waarde van je investering kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Online presentatie bekijken?
Om je meer informatie te geven over project Van der Valk Solar Bonaire hebben wij een presentatie opgenomen. Hierbij geven wij je meer informatie over beleggen bij ZIB Investments, het project Van der Valk Solar Bonaire en het inschrijfproces. Onderstaand kun je de presentatie bekijken.

Inschrijfperiode
Wil je inschrijven? De inschrijfperiode voor project Van der Valk Solar Bonaire loopt van 1 februari 2023 tot en met 23 februari 2023, of zoveel eerder als het project volgeschreven is. Inschrijven is mogelijk via de website van ZIB Beleggingsonderneming B.V. of door opsturen van de ingevulde en ondertekende inschrijfdocumenten. Deelnemen is al mogelijk vanaf € 5.000 (5 Obligaties ad. € 1.000).

Online inschrijven

Risico's
Voor dit project is een kredietscore en risicokwalificatie opgesteld. De kredietscore is 3,25 en de risicokwalificatie is ‘gemiddeld’. De risico-analyse bestaat uit het verzamelen en beoordelen van informatie over de Uitgevende Instelling omtrent de investering met betrekking tot financiële factoren en niet-financiële factoren. Op de projectpagina lees je de toelichting op deze berekening. De aanbieding van project Van der Valk Solar Bonaire is bestemd voor Investeerders die een deel van hun totale beleggingsportefeuille wensen te beleggen in verhandelbare Obligaties. Het is in het algemeen belangrijk dat de Investeerder zich bewust is dat beleggen risico’s met zich meebrengt. Alleen met een goed inzicht in de risico’s die het rendement en de waarde van de belegging kunnen beïnvloeden, kan de Investeerder een verantwoorde beleggingsbeslissing nemen. Alle risico’s staan uitgebreid beschreven in deel C, Risicofactoren, van het Blad met essentiële beleggingsinformatie.

Vragen?
Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben over investeren door middel van verhandelbare obligaties in dit project, dan kun je gerust contact  met ons opnemen via 0118 - 65 22 70 of info@zibinvestments.nl. Wij helpen je graag!