Terug

Project Campus Middelburg succesvol gestart. Ook beleggen?

3 november 2022

Project Campus Middelburg is afgelopen week succesvol geplaatst. Binnen twee dagen was het doelbedrag van € 4.995.000 behaald. Met de investering heeft het vastgoedfonds ZIB Campus Middelburg C.V. de herfinanciering van het PZEM-gebouw en studentenhuisvesting aan de Poelendaelesingel te Middelburg gerealiseerd. Mede dankzij onze investeerders hebben wij dit project succesvol kunnen realiseren, waarvoor dank!

Wil je ook rendement ontvangen op je vermogen? Er staat een nieuw project open voor inschrijving! Graag presenteren wij u project Private Equity VII, waarbij je kunt investeren middels verhandelbare obligaties tegen 4,5% per jaar. Onderstaand lees je de beknopt informatie. Alle uitgebreide informatie met betrekking tot het project en mogelijkheid tot deelname lees je in het Informatie Memorandum op de projectpagina.

Investeren in private equity
Bij project Private Equity VII investeer je al vanaf € 10.000 indirect in private equity fondsen door middel van verhandelbare obligaties. Er worden hiervoor 2.000 verhandelbare obligaties ad. € 1.000 uitgegeven door Stichting Financiering Private Equity I. Het totaalbedrag  van de uitgifte wordt door de stichting gebruikt voor de aankoop van 2.000 Preferente Participaties, voor in totaal € 2 miljoen, in het Fonds BB Capital Fund Investments.

Waar investeert het Fonds in?
Het Fonds is opgericht in 2018 en heeft als belangrijkste activiteit het investeren in andere private equity fondsen. Private Equity fondsen zijn beleggingsondernemingen die specifiek zijn opgericht om geld van diverse investeerders bijeen te brengen en te investeren in een portofolio van verschillende bedrijven. Op deze wijze ontstaat er een gespreide portefeuille van private equity investeringen, die zo toegankelijk wordt gemaakt voor een brede groep beleggers.

Risico’s
Let op: beleggen kent risico's. De voornaamste risico's zijn marktrisico, inflatierisico en gebruik van bankfinanciering en beschikbaarheid van krediet. Alle risico's kun je nalezen in hoofdstuk 6 van het Informatie Memorandum. Lees, voordat je besluit tot deelname, het gehele Informatie Memorandum. Iedere beslissing tot inschrijving en deelname moet zijn gebaseerd op de bestudering van het gehele Informatie Memorandum.

Wilt u inschrijven?
De inschrijfperiode is van 2 november 2022 tot en met 24 november 2022 of zoveel eerder wanneer het project is volgeschreven. Deelnemen is al mogelijk vanaf € 10.000. Over je investering ontvangt u 4,5% rente per jaar. Je betaalt bij deelname eenmalig 2,0% emissiekosten over je investering. De inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst van het volledig ingevulde inschrijfformulier en bijbehorende bijlagen. Via onderstaande link kun je gemakkelijk inschrijven of een account aanmaken, in het geval je deze nog niet heeft. Een digitale inschrijving kan snel worden verwerkt. 

Inschrijven

Vragen?
Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen over investeren in project Private Equity VII? Je kunt dan uiteraard contact met ons opnemen via info@zibinvestments.nl of 0118 – 65 22 70, wij staan je graag te woord. Klik hier om meer informatie te lezen over investeren in private equity.