Terug

Een terugblik op 2022 met de directie van ZIB Investments

23 december 2022 

Nathalie Oosterlinck en Coos Van den Ouden vormen de directie van ZIB Investments. Hoe hebben zij het afgelopen jaar ervaren en wat zijn de verwachtingen voor 2023.   

Terugkijkend op het afgelopen jaar, wat is voor jullie een hoogtepunt?
Nathalie: Voor mij was dat de realisatie van Campus Middelburg. Omdat het weer eens een ouderwetse vastgoed CV was en bovendien dichtbij in Middelburg. En met een bancaire financiering, dat was ook alweer een tijdje geleden. En een hoogtepunt omdat het project heel snel volgeplaatst was, wat al een prestatie op zich was.
Coos: Ook ik kom dan bij de realisatie van Campus Middelburg. Omdat alle elementen erin zaten, inclusief een bancaire financiering. Daar komt bij dat we het afgelopen jaar ook een aantal projecten hebben afgerond waarbij investeerders hun geld terug hebben gekregen en ze nu de mogelijkheid kregen opnieuw te investeren. Het project was dan ook binnen hele korte tijd volgeschreven. Wanneer het dan van beide kanten samen komt en het werkt, is dat een mooi succes.

Hebben jullie nog een boodschap voor de investeerders?
Beiden: Allereerst wensen wij iedereen een goede gezondheid en een voorspoedig 2023. Dit is ook het moment om rustig na te denken over de wensen voor volgend jaar. Voor wat betreft investeringen: maak een gezonde mix in je beleggingsportefeuille. Blijf altijd goed kijken waar je instapt, kies niet één product en zorg voor spreiding.

Benieuwd naar het hele interview? Klik hiervoor op de onderstaande button.

Interview directie ZIB