Terug

Project Campus Middelburg nu open voor inschrijving

29 september 2022

Update: op 30 september 2022 is de inschrijving voor project Campus Middelburg gesloten.

Onlangs zijn wij live gegaan met een nieuw project waarbij je de mogelijkheid hebt te beleggen door middel van verhandelbare obligaties. Je investeert hierbij indirect in vastgoed in Middelburg. Deelname is mogelijk vanaf € 10.000 en je ontvangt 5% rente per jaar over uw investering. Alle informatie met betrekking tot het project lees je in het Informatie Memorandum op de projectpagina.

Waar investeert u in?
De uitgevende instelling Stichting Financiering Vastgoed zal door middel van uitgifte van de obligaties € 4.995.000 ophalen. De uitgifte wordt begeleid door ZIB Beleggingsonderneming B.V. Het volledige bedrag van de uitgifte wordt door de uitgevende instelling gebruikt om 1.998 participaties A ad. € 2.500 aan te kopen in ZIB Campus Middelburg C.V. (het Fonds). Het Fonds zal met het totale investeringskapitaal van ruim € 11 miljoen en een hypothecaire financiering van € 9 miljoen het vastgoed aankopen en exploiteren. Het vastgoed bestaat uit kantoorruimte van 3.500m² met 70 parkeerplaatsen en 200 zelfstandige studentenwoningen (gemiddeld 24m²) en de daarbij behorende voorzieningen met 25 parkeerplaatsen.

Kenmerken project Campus Middelburg

Schermopname (12)

*Rente op jaarbasis voor belasting. De waarde van uw investering kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Inschrijven voor project Campus Middelburg?
Op 28 september jl. heeft er een online informatiebijeenkomst plaatsgevonden over het project welke live te volgen was op ons YouTubekanaal. Tijdens deze informatiebijeenkomst is er meer verteld over ZIB Investments, de mogelijkheden van het investeren in project Campus Middelburg en de wijze van (online) inschrijven. Ook zijn er vragen behandeld, die vooraf waren ingediend. Wil je de presentatie terugzien? Dan kan via deze link.

Inschrijven voor project Campus Middelburg?
Geïnteresseerden kunnen zich gedurende de inschrijfperiode inschrijven tot en met 21 oktober 2022, of zoveel eerder het project is volgeschreven. Deelnemen is mogelijk vanaf € 10.000, exclusief 2% emissiekosten. De inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst van het volledig inschrijfformulier (voorzien van de aanvullende documentatie). Via onze website kun je gemakkelijk inschrijven of een account aanmaken, in het geval je deze nog niet hebt. Een digitale inschrijving kan snel worden verwerkt.

Online inschrijven

Risico’s
Aan een investering zijn altijd risico’s verbonden. De waarde van je investering kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De voornaamste risico’s van project Campus Middelburg zijn: debiteurenrisico, renterisico, marktrisico. Alle risico’s kun je nalezen in hoofdstuk 6 van het Informatie Memorandum. De volledige informatie met betrekking tot dit project vindt u in het Informatie Memorandum. Lees, voordat je besluit tot deelname, het gehele Informatie Memorandum. Iedere beslissing tot inschrijving en deelname moet zijn gebaseerd op de bestudering van het gehele Informatie Memorandum.

Vragen?
Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben over investeren door middel van verhandelbare obligaties, dan kun je gerust contact  met ons opnemen via 0118 - 65 22 70 of info@zibinvestments.nl. Wij helpen je graag!