Terug

Project Van der Valk Bonaire, investeren tegen 4-5% rente per jaar

3 november 2021

Update: inmiddels zijn project Van der Valk Bonaire BO en CF voor 100% volgeschreven.

Investeren in recreatief vastgoed? Project Van der Valk Bonaire is open voor inschrijving!
Onlangs zijn wij live gegaan met een nieuw project waarbij u twee mogelijkheden heeft om te investeren, namelijk via Crowdfunding en/of verhandelbare Obligaties. Deelname is al mogelijk vanaf € 5.000 en u ontvangt 4,0 - 5,0% rente per jaar over uw investering.

Investeren in project Van der Valk Bonaire
De opbrengst van Crowdfunding lening en de uitgifte van de Obligaties wordt door Stichting Financiering Leisure gebruikt om participaties A en B aan te kopen in ZIB VDVI Bonaire C.V. (het Fonds). Het Fonds is speciaal opgericht voor het verstrekken van een geldlening voor de financiering van 6 nieuwe appartementengebouwen (elk bestaande uit 8 appartementen en 1 penthouse), inclusief bijbehorende infrastructuur en een zwembad. De appartementengebouwen zullen onderdeel gaan uitmaken van Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire. Het resort, dat al sinds 1995 in eigendom van de familie Van der Valk is, heeft meer dan 100 kamers en ligt in een lagune direct aan één van de mooiste stranden van Bonaire.

Kenmerken per project

Schermopname (152)

*Rente op jaarbasis voor belasting. De waarde van uw investering kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Eenmalige emissiekosten bij inschrijving bedragen 2,0% over uw investering.

Inschrijven voor project Van der Valk Bonaire?
Inschrijven op project Van der Valk Bonaire CF en/of project Van der Valk Bonaire BO kan gedurende de inschrijfperiode van 2 november 2021 tot en met 8 december 2021 of zoveel eerder wanneer de projecten zijn volgeschreven. Deelnemen is al mogelijk vanaf € 5.000, exclusief 2,0% emissiekosten. De inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst van het volledig ingevulde inschrijfformulier (voorzien van de aanvullende documentatie). Via onze website kunt u gemakkelijk inschrijven of een account aanmaken, in het geval u deze nog niet heeft. Een digitale inschrijving kan snel worden verwerkt.

Online inschrijven

Risico’s
Let op: beleggen kent risico's. De voornaamste risico's zijn debiteurenrisico, toekomstverwachtingen Covid-19 en exploitatierisico. Alle risico's kunt u nalezen in hoofdstuk 7 van de Informatie Memoranda. De waarde van uw investering kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De volledige informatie met betrekking tot dit project vindt u in de Informatie Memoranda. Leest u, voordat u besluit tot deelname, het gehele Informatie Memorandum. Iedere beslissing tot inschrijving en deelname moet zijn gebaseerd op de bestudering van het gehele Informatie Memorandum.

Vragen?
Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben over investeren door middel van crowdfunding of obligaties, dan kunt u gerust contact met ons opnemen via 0118 – 65 22 70 of info@zibinvestments.nl. Wij helpen u graag!