Terug

Meer informatie over nieuw project Marina Port Zélande?

29 maart 2021

Update: de inschrijvingen voor project Marina Port Zélande zijn gesloten en per 7 juni 2021 is de investering van start gegaan.

Investeren in recreatief vastgoed? Project Marina Port Zélande van start!
Onlangs zijn wij live gegaan met een nieuw project waarbij u kunt investeren in de jachthaven Marina Port Zélande. U heeft hierbij twee mogelijkheden om te investeren, namelijk via verhandelbare Obligaties en/of Crowdfunding. Deelnemen is hierbij al mogelijk vanaf € 5.000 tegen een rente tot 4% per jaar. Op de projectpagina's project Marina Port Zélande BO (verhandelbare Obligaties) en project Marina Port Zélande CF (Crowdfunding Geldlening) leest u alle kenmerken van het project en kunt u de Informatie Memoranda downloaden.

Online informatiebijeenkomst bijwonen?
Tijdens de inschrijfperiode geven wij diverse online informatiebijeenkomsten via Teams. Hierbij geven wij uitgebreide informatie over beide projecten. Tijdens de presentaties (of vooraf) bent u in de gelegenheid om uw vragen te stellen met betrekking tot project Marina Port Zélande. 

Aanmelden bijeenkomst

Investeren in project Marina Port Zélande
Via ZIB Investments Crowdfunding investeert u in de jachthaven Marina Port Zélande, die ZIB Marina Port Zélande C.V. (het Fonds) zal laten aankopen en exploiteren. In totaal zal het Fonds voor € 10,8 miljoen aan funding aantrekken voor deze investering. De jachthaven is gelegen op een unieke locatie aan de Brouwersdam en aan het Grevelingenmeer en bestaat uit circa 850 ligplaatsen. Daarnaast beschikt het over veel faciliteiten, waaronder een havenkantoor, een service center voor onderhoud en reparaties aan boten, een zomer- en winterstalling, een restaurant en een watersportwinkel/zeilmakerij. Binnenkort wordt ook de aanleg van 100 nieuwe camperplaatsen afgerond op een naastgelegen terrein bij de jachthaven. Op loopafstand van de haven bevindt zich een groot Noordzeestrand en in de nabije omgeving zijn er leuke stadjes en dorpjes om te bezoeken.

*Rente op jaarbasis voor belasting. Eénmalige emissiekosten bij inschrijving bedragen 2,0% over uw investering. De waarde van uw investering kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst

Overzicht verschillen bij investeren in Crowdfunding en Obligaties 

MPZ kernpunten BOCF.png

Inschrijven voor project Marina Port Zélande?
Inschrijven op project Marina Port Zélande en project Marina Port Zélande CF was mogelijk gedurende de inschrijfperiode van 26 maart 2021 tot en met 6 mei 2021. De inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst van het volledig ingevulde inschrijfformulier (voorzien van de aanvullende documentatie). Via onze website kunt u gemakkelijk inschrijven of een account aanmaken, in het geval u deze nog niet heeft. Een digitale inschrijving kan snel worden verwerkt. Bij vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

De volledige informatie met betrekking tot dit project vindt u in de Informatie Memoranda. Leest u, voordat u besluit tot deelname, het gehele Informatie Memorandum. Iedere beslissing tot inschrijving en deelname moet zijn gebaseerd op de bestudering van het gehele Informatie Memorandum