Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.
Terug

Meer informatie over nieuw project Marina Port Zélande?

Investeren in recreatief vastgoed? Project Marina Port Zélande van start!
Afgelopen vrijdag (26 maart) zijn wij live gegaan met een nieuw project waarbij u kunt investeren in de jachthaven Marina Port Zélande. U heeft hierbij twee mogelijkheden om te investeren, namelijk via verhandelbare Obligaties en/of Crowdfunding. Deelnemen is hierbij al mogelijk vanaf € 5.000 tegen een rente tot 4% per jaar. Op de projectpagina's project Marina Port Zélande BO en project Marina Port Zélande CF leest u alle kenmerken van het project en kunt u de Informatie Memoranda downloaden.

Online informatiebijeenkomst bijwonen?
Op donderdag 1 april om 16.30 uur en dinsdag 6 april 2021 om 16.30 uur organiseren wij online informatiebijeenkomsten via Teams. Hierbij geven wij uitgebreide informatie over beide projecten. Tijdens de presentaties (of vooraf) bent u in de gelegenheid om uw vragen te stellen met betrekking tot project Marina Port Zélande. Wilt u een informatiebijeenkomst bijwonen? Dan kunt zich via onderstaande button aanmelden.

Aanmelden bijeenkomst

Investeren in project Marina Port Zélande
Via ZIB Investments Crowdfunding investeert u in de jachthaven Marina Port Zélande, die ZIB Marina Port Zélande C.V. (het Fonds) zal laten aankopen en exploiteren. In totaal zal het Fonds voor € 10,8 miljoen aan funding aantrekken voor deze investering. De jachthaven is gelegen op een unieke locatie aan de Brouwersdam en aan het Grevelingenmeer en bestaat uit circa 850 ligplaatsen. Daarnaast beschikt het over veel faciliteiten, waaronder een havenkantoor, een service center voor onderhoud en reparaties aan boten, een zomer- en winterstalling, een restaurant en een watersportwinkel/zeilmakerij. Binnenkort wordt ook de aanleg van 100 nieuwe camperplaatsen afgerond op een naastgelegen terrein bij de jachthaven. Op loopafstand van de haven bevindt zich een groot Noordzeestrand en in de nabije omgeving zijn er leuke stadjes en dorpjes om te bezoeken.

Kernpunten MPZ BO en MPZ CF

*Rente op jaarbasis voor belasting. Eénmalige emissiekosten bij inschrijving bedragen 2,0% over uw investering. De waarde van uw investering kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst

Inschrijven voor project Marina Port Zélande?
Inschrijven op project Marina Port Zélande BO en project Marina Port Zélande CF kan gedurende de inschrijfperiode van 26 maart 2021 tot en met 28 april 2021. Deelnemen is al mogelijk vanaf € 5.000, exclusief 2% emissiekosten. De inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst van het volledig ingevulde inschrijfformulier (voorzien van de aanvullende documentatie). Via onze website kunt u gemakkelijk inschrijven of een account aanmaken, in het geval u deze nog niet heeft. Een digitale inschrijving kan snel worden verwerkt. Bij vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Online inschrijven

De volledige informatie met betrekking tot dit project vindt u in de Informatie Memoranda. Leest u, voordat u besluit tot deelname, het gehele Informatie Memorandum. Iedere beslissing tot inschrijving en deelname moet zijn gebaseerd op de bestudering van het gehele Informatie Memorandum