Laura Jansen - Medewerker marketing & communicatie

Sinds april 2023 is Laura werkzaam bij ZIB Investments als medewerker Marketing en Communicatie. Na haar studie Communicatie aan de HZ University of Applied Sciences heeft ze ervaring opgedaan in de hospitality-sector. Begin 2023 besloot ze om de overstap te maken naar ZIB Investments.

Laura start 's ochtends altijd met het doornemen van haar e-mail  en het beheren van de social media kanalen onder het genot van een kop thee. Vervolgens overlegt ze met haar collega's wat de status is van de financiering van het nieuwe project om dit mee te nemen in de communicatie. Ze werkt de status bij op de website en bedenkt aanvullende mogelijkheden om nieuwe investeerders te bereiken. Na de lunch gaat ze verder met het bedenken en maken van content voor de algemene nieuwsbrief en werkt ze voor het einde van haar werkdag nog de projectplanning bij.

Het hoogtepunt van een project is ongetwijfeld wanneer de reclamecampagnes live gaan en de door Laura gecreëerde inhoud zichtbaar wordt voor de doelgroep.

Tot op heden blijven de eerste twee projecten waaraan Laura heeft gewerkt, project Waalwijk en project Moerdijk Housing, haar favorieten. Gedurende de projecten werd er een breed scala aan campagnes ingezet, variërend van advertenties in kranten tot LED-reclameborden langs de snelweg.