Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland

De jeugd is de toekomst! Sinds seizoen 2018-2019 sponsort ZIB daarom de Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland.

JVOZ voor Zeeuwse voetbaltalenten
Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) is dé kwalitatief hoogwaardige jeugd voetbal opleiding in Zeeland die zoveel mogelijk Zeeuwse talenten wil laten doorstromen naar een betaalde voetbal opleiding (BVO). Talenten die het niet halen tot een BVO keren over het algemeen terug naar Zeeuwse verenigingen en zijn daarmee een verrijking voor het Zeeuwse amateurvoetbal.

De JVOZ elftallen krijgen training en begeleiding van een professioneel opleidingsteam, waarbij de ervaring vanuit het betaalde voetbal als basis dient. De ambitie is om met de elftallen zo hoog mogelijk in de jeugdcompetities van de KNVB te spelen en waarbij JVOZ probeert om jaarlijks minimaal vijf jeugdspelers door te laten stromen naar een BVO. Bijvoorbeeld naar Sparta Rotterdam, de opleidingspartner van JVOZ.  

"JVOZ is de jeugdvoetbalopleiding van, voor en door Zeeuwse talenten in hun stimulans het hoogste na te streven. Daarvoor zijn sponsoren die eveneens het hoogste nastreven van essentieel belang. Mede door de bijdrage aan JVOZ, kan de jeugdoetbalopleiding de best passende faciliteiten bieden, waar topsport en studie samengaan. Sponsoren dragen op een unieke wijze bij aan de ontwikkeling van voetbaltalent in Zeeland. We zijn dan ook meer dan trots op het hoofdsponsorschap van ZIB.” | - Jon Herselman, bestuurslid JVOZ