Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Over ons beleggingskantoor

Beleggen om uw vermogen te laten groeien?

Wij bieden u een zorgeloze investering waarmee u uw vermogen kunt laten groeien.
U kunt op diverse manieren uw geld beleggen in vastgoed. Kijk bij onze beleggingsproducten op welke manier u uw geld wilt beleggen.
En bent u ondernemer en op zoek naar een alternatieve vastgoedfinanciering (boven € 1 miljoen)? Dan kunt u ook bij ons terecht, neem hiervoor contact met ons op.

Al 20 jaar zijn wij succesvol in innovatieve beleggingsproducten. Met transparante communicatie en een enthousiast en professioneel team houden wij u als investeerder en ondernemer graag betrokken. Het klantenbestand bestaat dan ook uit een grote groep loyale investeerders (circa 2.500 investeerders).

De activiteiten zijn ondergebracht in verschillende vennootschappen. Bekijk hier het overzicht.

Vacatures

Omdat onze organisatie groeit zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment hebben wij geen openstaande functies, maar houd onze website in de gaten.

Nathalie Oosterlinck-IJsebaert

Operationeel Directeur

Coos van den Ouden

Directeur

Josine de Gier

Kantoormanager

Marjolein Hage

Secretaresse

Debbie Baart

Medewerker Marketing en Communicatie

Melissa Hogebrug

Administratief Medewerker
+

Met wie werken we samen?

In de uitoefening van onze werkzaamheden voor de vastgoedfondsen werken wij samen met gerenommeerde partijen. Hierbij ligt de focus op samenwerking met deskundige en vakbekwame partijen. 

Bekijk hier de partijen

Sponsoring

Wij zijn een maatschappelijk betrokken onderneming, zowel op landelijk als op regionaal en lokaal gebied. Bij onze beleggingsactiviteiten kunt u onder andere beleggen in maatschappelijk vastgoed. Daarnaast ondersteunen wij culturele, sport en maatschappelijke activiteiten. 

Bij sponsoring kiezen wij voor projecten, bedrijven en verenigingen die actief zijn op maatschappelijk gebied, in de vorm van bijvoorbeeld cultuur, sport of maatschappelijk verantwoord. Ook sponsoren we regelmatig (lokale) evenementen.