Over ons

Maak kennis met ZIB

Sinds 1999 zijn wij succesvol met innovatieve beleggingsprojecten en hebben wij ruim 30 projecten gerealiseerd. Met de hulp van ruim 2.500 investeerders konden wij in de afgelopen jaren voor 900 miljoen euro investeren in diverse projecten door middel van vastgoedfondsen, crowdfunding en de uitgifte van obligaties. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn onze speerpunten. Dit in combinatie met jarenlange ervaring in investeringen is wat ons uniek maakt. U ontvangt periodiek rente en wij informeren u met nieuwsbrieven en jaarlijkse bijeenkomsten. Zo kunt u zorgeloos investeren bij ZIB. Wilt u voordat u gaat beleggen, kennismaken of meer informatie over ons? U kunt contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Over ZIB

Bij ZIB werken we samen in een hecht en enthousiast team. Met elkaar zorgen we goed voor onze investeerders en onze organisatie. 

Nathalie Oosterlinck

Operationeel Directeur

Coos van den Ouden

Directeur

Josine de Gier

Compliance officer

Marianne Voet

Risk Manager

Nicole Gillissen-Matthijsse

Secretaresse

Laura Jansen

Marketing & Communicatie

Jack van de Velde

Controller

Marnix Knulst

Financieel medewerker

Vacatures

Momenteel hebben wij geen vacatures openstaan. Omdat onze organisatie groeit zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij met ons meegroeien en graag bij ons werken? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar info@zibinvestments.nl of neem contact op met Josine de Gier.

Met wie werken we samen?

Voor de uitvoering van onze activiteiten en het aanbieden van beleggingsproducten hebben wij verschillende vennootschappen opgericht. In de uitoefening van onze werkzaamheden werken wij samen met gerenommeerde partijen. Hierbij ligt de focus op samenwerking met deskundige en vakbekwame partijen. 

Bekijk hier de partijen

Sponsoring

ZIB is graag betrokken bij wat speelt in de samenleving, zowel op landelijk als op regionaal en lokaal gebied. Bij onze beleggingsprojecten kunt u onder andere beleggen in maatschappelijk vastgoed. 

Bij sponsoring kiezen wij voor projecten, bedrijven en verenigingen die actief zijn op maatschappelijk gebied, in de vorm van bijvoorbeeld cultuur, sport of met een maatschappelijk verantwoorde inslag. Ook sponsoren we regelmatig (lokale) evenementen.