Terug

Investeren in private equity krijgt opnieuw veel interesse

31 oktober 2019 

Na een succesvolle plaatsing van Private Equity I in april van dit jaar, zijn wij 16 oktober 2019 gestart met project Private Equity II. Het betreft een tweede investeringsronde in hetzelfde fonds als bij project Private Equity I.

Er is opnieuw veel interesse in indirect investeren in private equity. Inmiddels bereikt het geïnvesteerde bedrag van Private Equity II dan ook al bijna de 80 procent! 

Het project

Bij Private Equity II investeert u indirect in privaty equity fondsen, door middel van verhandelbare obligaties. U ontvangt een vaste rentevergoeding van 5,0% over het uitstaand saldo van uw Investering op jaarbasis. Met de opbrengst van de uitgifte van deze obligaties (doelbedrag: € 4.455.000) zal Stichting Financiering Private Equity II preferente participaties aanschaffen in BB Capital Fund Investments Coöperatief U.A.; een investeringsfonds met als belangrijkste activiteit het participeren in private equity fondsen. Lees hier meer over private equity. Uitgebreide informatie over investeren in private equity vindt u ook terug in het Informatie Memorandum.

Wilt u ook inschrijven?

U kunt zich nu nog inschrijven voor project Private Equity II. Deelname is mogelijk vanaf € 15.000 (15 obligaties). De inschrijving staat open tot en 22 november 2019 of wanneer het doelbedrag van € 4.455.000 is bereikt. Digitaal inschrijven via onze website heeft de voorkeur: uw afgeronde inschrijving is dan direct bij ons geregistreerd. Klik op onderstaande button om in te schrijven. Bij de eerste stap logt u in of maakt u een account aan.

Direct inschrijven

Vragen over project Private Equity II?

Heeft u vragen over dit project? Neem telefonisch contact met ons op via 0118 - 65 22 70 of stuur een e-mail naar info@zibinvestments.nl. Antwoorden op veelgestelde vragen vindt u ook terug op de projectpagina.