Terug

ZIB Crowdfunding ontvangt award voor transparante portefeuillepagina

8 januari 2021

CrowdfundingCijfers.nl rijkt de Crowdfunding Awards toe aan crowdfundingplatforms die uitzonderlijk presteren. Met trots kunnen wij melden dat wij voor het 2e jaar achtereen de award ‘’Transparante portefeuille’’ hebben gewonnen.

Crowdfundingcijfers geeft met de Crowdfunding Awards platforms jaarlijks erkenning voor het grootste platform, marktleider(s), snelle groeiers en transparante portefeuilles. Van de in totaal 44 getoetste crowdfundingplatforms in Nederland hebben 4 platforms, waaronder ZIB Crowdfunding, een Award voor transparant inzicht in de leningportefeuille ontvangen. 

Onze portefeuillepagina
Transparantie over de projectenportefeuille van een platform is belangrijk voor investeerders en daaraan hechten wij veel waarde. Zo kunt u zien waarin u gaat investeren en hoe het met de historie van een platform zit. Maandelijks werken wij de portefeuillepagina van onze Crowdfundingprojecten voor een actueel inzicht. Op de pagina zijn diverse gegevens opgenomen, zoals het totaal aan verstrekte leningen, eventuele betalingsachterstanden en afboekingen, openstaande bedragen van leningen en wat er is afgelost. Het is ook mogelijk om de historie van de eerdere maandoverzichten in te zien. Daarnaast geven wij een toelichting op veelgenoemde termen in onze begrippenlijst.

Naast onze portefeuillepagina houden wij onze investeerders ook periodiek betrokken door onze nieuwsbrieven en jaarlijkse bijeenkomsten.

Meer weten?

Crowdfunding is het investeren met of het uitlenen van bedragen door een grote groep investeerders aan particulieren of ondernemingen. Bij ons is er alleen sprake van het verstrekken van leningen aan ondernemingen. Samen met de andere investeerders vormt u de ‘’crowd’’. Nadat u een geldlening bent aangegaan, ontvangt u als investeerder per kwartaal of per (half) jaar uitbetaling van rente op de lening. Zowel de hoogte van de rente als het moment van uitbetaling verschillen per project. De afgelopen jaren zijn er diverse crowdfundingprojecten geweest bij ZIB. Bent u ook op zoek naar een investeringsmogelijkheid? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe projecten en ontwikkelingen in 2021.