Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Marjolein Hage - Secretaresse

Marjolein Hage voltooide in juli 2017 de opleiding Directiesecretaresse/Managementassistente aan het Scalda te Middelburg en is daarna bij ZIB gestart als secretaresse. 

Ze beheert de agenda’s, verzorgt de in- en uitgaande correspondentie en ondersteunt de directie en andere collega’s bij diverse werkzaamheden. Kortom; een zeer veelzijdige functie die ze met veel plezier uitvoert. Marjolein is enthousiast, integer en uiteraard altijd bereid uw vragen te beantwoorden. 

Marjolein heeft zich verdiept in de financiële wereld, waarbij ze in november 2017 haar Wft basis-certificaat heeft behaald. In december 2018 is ze gestart met de opleiding HBO Officemanagement aan Schoevers. Dit is een deeltijd opleiding van 2 jaar. Tijdens de opleiding worden verschillende modules behandeld, waaronder bijvoorbeeld: zakelijk schrijven, bedrijfscommunicatie en management en organisatie. 

In haar vrije tijd gaat ze graag shoppen met vriendinnen en bezoekt ze regelmatig restaurants voor een heerlijke lunch of diner.

Telefoon: 0118 - 65 22 70
e-mail: info@zibinvestments.nl