Josine de Gier - Compliance officer

Josine de Gier heeft 15 jaar ervaring opgedaan in de notariële wereld. Na het afronden van haar directiesecretaresse opleiding is ze destijds haar carrière begonnen bij een groot notariskantoor in Utrecht. Na het volgen van een HBO facility opleiding heeft zij de laatste 6 jaar daarvan als manager gewerkt, waarbij zij verantwoordelijk was voor HR, ICT, Facility, PR en communicatie en het integer uitvoeren van allerlei notariële processen.

Sinds mei 2019 werkt Josine bij ons als compliance officer en kantoormanager. Josine is verantwoordelijk voor de naleving van het compliance beleid van de gehele organisatie en de schakel tussen collega’s en directie. Ze werkt mee aan het realiseren en begeleiden van nieuwe investeringsprojecten en waarborgt het integer gedrag binnen de organisatie en is verantwoordelijk voor het ontboardingproces voor klanten en de daarbij behorende cliënt due dilligence. 

Josine komt uit Zeist en woont nu samen in Goes. Ze houdt ervan om in haar vrije tijd uit eten te gaan, af te spreken met vrienden en het Zeeuwse landschap te ontdekken.

Telefoon: 0118 - 65 22 70
e-mail: j.de.gier@zibinvestments.nl