Wat zijn de mogelijkheden?

We bieden alternatieve financieringsoplossingen, voornamelijk gericht op vastgoed, om te helpen bij het vervullen van jouw financieringsbehoefte. Dit kan variëren van herfinancieren van bestaand vastgoed, renovatie, vastgoedontwikkeling tot vastgoedstructurering.  

Wat bieden wij?

 • Bijna 25 jaar ervaring in beleggingsprojecten en een succesvol trackrecord zonder defaults.
 • Innovatieve invulling van je financieringsbehoefte.
 • Flexibiliteit door meerdere benodigde vergunningen.
 • Ruime kennis van revitalisatie projecten bij vastgoedfinancieringen.
 • Grote plaatsingskracht door grote groep loyale investeerders.
 • Betrokkenheid en persoonlijk contact.

Criteria invulling bedrijfsfinanciering

 • Bedrijfsfinanciering voor diverse soorten vastgoed met minimaal grootte van € 2.500.000.
 • Je financieringsbehoefte moet aansluiten bij één van de volgende sectoren: recreatief vastgoed (in combinatie met exploitant), zorgvastgoed (bijv. ouderenhuisvesting of vastgoed voor ziekenhuizen) of ander maatschappelijk vastgoed, leisure en commercieel vastgoed (mits eigen gebruik).
 • Financieringen voor bedrijven met een minimale looptijd van 5 jaar, waarbij aflossing gedurende de looptijd plaatsvindt.
 • We richten ons op bedrijven of instellingen met stabiel track record en verdienpotentieel.
 • We financieren geen startende ondernemingen.
 • Er moeten aanvullende zekerheden gevestigd te worden om de investeerders te beschermen.

Proces beoordeling bedrijfsfinanciering

Past je financieringsbehoefte binnen onze criteria van de bedrijfsfinanciering? Dan komen we graag in contact met je! Je kunt hiervoor het onderstaande contactformulier invullen. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met je op, zodra we je e-mail hebben ontvangen. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen op 0118 - 65 22 70. Voordat we de financieringsaanvraag accepteren, wordt een uitgebreide due diligence op de ondernemer uitgevoerd. Het is belangrijk dat de ondernemer volledige medewerking hieraan verleent. Bij de beoordeling van de financieringsaanvraag kijken we naar verschillende aspecten, zoals hoe de ondernemer het bedrijf leidt, de eigenschappen van het bedrijf en of de financiële doelen haalbaar zijn. 

Aanvraagformulier bedrijfsfinanciering

Contactgegevens
Korte omschrijving van het project
Vul hieronder een korte omschrijving van het project in:

Succesvolle financieringsprojecten

Inmiddels hebben wij al sinds 1999 meer dan 30 vastgoedprojecten succesvol gefinancierd op het gebied van recreatief vastgoed, zorgvastgoed en maatschappelijk vastgoed, met behulp van vastgoedfondsen, corwdfunding en het uitgeven van oblgaties. Wil je bekijken welke projecten wij eerder realiseerden? Klik hier voor een volledig overzicht van alle beleggingsprojecten.

We beschikken daarnaast over de benodigde vergunningen om vastgoedfondsen te beheren en obligaties uit te geven en te plaatsen, waarmee we onder toezicht staan van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.